tirsdag den 4. september 2012

Bedre opgavehjælp til folkeskoleelever: Skolehjælpen.dk

Vi har i Student Media lavet en ny hjemmeside med opgaver og inspiration rettet mod at forbedre kundskaberne hos folkeskoleelever på 8.-10. klassetrin. Sitet hedder Skolehjælpen.dk, og her har vi et bredt udvalg af folkeskoleopgaver, som vi nøje har udvalgt med kvalitet i tankerne for derved at sikre, at vejledningen er i top, hver gang.

Alle opgaver er top-elevbesvarelser, netop valgt på grund af deres brugbarhed i forhold til at hjælpe andre folkeskoleelever med at udforme og skrive deres egne opgaver. For hvad enten der er tale om skriftlige opgaver, større projekter eller forberedelse til prøver, så ønsker vi at tilbyde fagligt målrettet og kompetent hjælp, som støtter op om den enkeltes behov, og hjælper hvor det er nødvendigt.

Med lanceringen af Skolehjælpen fokuserer vi nu, i endnu højere grad end før, på at kunne klæde folkeskoleelever på til selv at skrive gode opgaver, og komme i mål fagligt. Opgaverne, som kan findes på Skolehjælpen.dk, kommer fra Studienet, som nu er blevet omstruktureret til at fokusere helt og aldeles på at hjælpe elever på gymnasiale uddannelser.

Jeg håber I tager godt imod Skolehjælpen!

Besøg Skolehjælpen.dk her.

Ingen kommentarer: